Populaire kamerplanten op dit moment

Er zijn erg veel verschillende soorten kamerplanten die allemaal een eigen inbreng hebben in het interieur. De ene vrolijkt de boel op en de andere zuivert de lucht even voor je, zo hebben kamerplanten nog meer eigenschappen die ze met zich meebrengen. Het ligt helemaal aan jezelf welke kamerplanten jij graag in het interieur wilt hebben. Maar je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan met de laatste trends en hier het groen in jouw woonkamer op aanpassen. Deze laatste trends en andere prachtige kamerplanten vind je bij Fleurdirect.nl. Hier kun je eenvoudig online de mooiste kamerplanten bestellen en dat voor de scherpste prijzen.

Hoewel het kamerplanten heten worden deze niet alleen in de woonkamer geplaatst, er zijn ook planten die prima in de keuken kunnen staan of op de slaapkamer. Daarnaast kun je er ook rustig voor kiezen om planten in de badkamer te zetten om die ruimte zo ook wat op te vrolijken. Maar uit welke planten kun je nou het beste kiezen om een beetje met de tijd mee te gaan. Eigenlijk kunnen alle planten altijd in jouw interieur staan, maar er zijn er een aantal die er in 2017 toch echt bovenuit springen. Zo is de Pilea of ook wel de pannenkoekplant genoemd, erg populair dit jaar. Deze kamerplant beschikt over grote bladeren die een diepgroene kleur hebben. Daarnaast is de Monstera ook een trendzetter in 2017, dit komt doordat de bladeren een unieke uitstraling hebben en dit geeft gelijk wat extra’s aan het interieur. Zo zijn er nog meer populaire kamerplanten die het op dit moment erg goed doen en veel te vinden zijn in de woonkamers, keukens en badkamers van Nederland.

Kiezen voor een zomerse interieurlook

De zomer komt er zo langzamerhand ook weer aan, al lijkt het daar niet altijd op met al die regen hier in Nederland. Toch zal je de zon steeds meer tegenkomen en daar wil je graag wat mee doen. Je kunt er ook voor kiezen om de zomer alvast in huis te halen, dit kan je doen door middel van de mooiste kamerplanten. Er zijn veel kamerplanten die een vrolijke en frisse uitstraling geven aan het interieur, maar toch zijn er een aantal die er echt boven uit springen. Zo zijn mediterrane planten de perfecte kamerplanten voor in de zomerse maanden, deze kun je zelfs buiten neer zetten met het mooie weer. Zo vang je eigenlijk twee vliegen in een klap, je hebt zowel een kamerplant als een mooie plant voor buiten. Je kunt ervoor kiezen om een prachtige citroenboom in je interieur te plaatsen of een mooie sinaasappelboom. Daarnaast zijn olijfbomen ook erg populair en geven deze gelijk een zomerse uitstraling aan je interieur.